Var med och möjliggör nästa skivinspelning

Att lyssna till musik idag är nästan gratis, oavsett om man laddar ned den illegalt eller legalt, lyssnar via streamingtjänster som Spotify eller faktiskt köper en fysisk skiva. Att dra in några pengar på inspelad musik är därför i princip omöjligt idag. Att producera musik är emellertid i princip lika dyrt idag som tidigare. Det är nämligen inte pressningen av de fysiska skivorna som är den stora kostnaden utan studiotiden, mixningen, mastringen med mera.

Eftersom vi trots allt vill ha ny inspelad musik att lyssna till får man finna andra lösningar för att finansiera produktionen. Därför har jag initierat en insamling, där de som är intresserade av att höra mitt nya låtmaterial i riktig studioinspelad form aktivt kan bidra till att inspelningarna kommer till stånd.

Det är inte fråga om välgörenhet. Den som bidrar med pengar kommer att få ett eget exemplar av skivan när den är färdig och den som bidrar med lite mer kommer att få sitt namn listat i bookleten.

Hoppas att ni vill vara med mig på den här resan!

Den som bidrar med 120 kronor eller mer kommer dessutom att få ett exemplar av den färdiga skivan hemskickad.

Den som betalar mer än 200 kronor kommer att bli omnämnd den färdiga skivans konvolut.

Självfallet finns det ingen övre gräns för hur mycket man kan bidra med.

De som bidrar kommer dessutom med största sannolikhet att bli inbjudna till releasefesten…

Obs! Glöm inte att skicka namn och adress till mig när ni betalat in. Annars kommer jag inte att kunna skicka den färdiga skivan till er. Detta görs under ”Kontakta insamlades” på insamlingssidan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.