Gårdagens glädje och framtidshopp efter allsvenskans avslutande omgång skulle naturfigtvis komma att vändas till sin motsats redan nästa dag. Att sparka rickard norling i det här läget tillhör bland det dummaste klubben har gjort, att dessutom tro att man blidkar fans och medlemmar genom att samtidigt sparka VD:n Charlie Granfeldt är mer än naivt.

Jag finner inte ord, att sparka Norling för att han inte har åstadkommit underverk samtidigt som man kontinuerligt sålt av alla klubbens bästa spelare är ett hån. Att sparka en tränare som trots motgångar fortfarande har såväl spelarnas som supportrarnas fulla förtroende är bisarrt! Efterträdaren Mikael Stahre är ett oprövat kort som måste ha nerver av stål eftersom han väljer att ta över tränarposten i AIK i det här läget.

SvDDN, DN, DN, DN, Sportbladet, Sportbladet, Sportbladet, Sportbladet