Dressed for success!

Nu har jag äntligen invigt ridbyxorna jag fick i julklapp. Tänk att ett plagg som sitter så fult ändå kan skänka en sådan elegans åt ens apparition! Skulle jag ha varit en mer framstående ryttare skulle jag banne mig gått omkring i ridbyxor hela dagarna.

Det är roligt att se att så många nya läsare har dykt upp här i Slottet i saknadens dalar – välkomna!

13 kommentarer

  1. Är litet nyfiken på namnet ”Slottet i saknadens dalar”. Tänker att det låter litet som ett hopp man aldrig ger upp. Mycket vackert är det iallafall.

  2. Får tillägga att det myspys skriver ovanför om att bloggen kan vara ett sätt för tjejer att göra sin röst hörd, så tror jag det ligger mycket i det.

  3. Kan du inte lägga dig i en kopieringsapparat? :-))

    Var kommer det ifrån att ridning skulle vara en tjejgrej? Det är väl bara i nedre tonåren det är så? Tittar man på internationella tävlingar i t.ex.hoppning är det flest män i eliten – men det börjar väl utjämnas så sakteliga.

    Själv är jag ingen hästmänniska. Jag har faktiskt aldrig suttit till häst. Dock har jag blivit biten av en och det var inte angenämt.
    Jag tycker de är farliga: Bits fram, sparkas bak och hala mitt på, sägs det.

    Blogging är väl genusneutralt om något. Tjejgrej?! Kanske är det dock ett smidigt sätt för kvinnor/tj ejer att göra sin röst hörd. Annars måste vi ”höja våra röster för att höras” och det är inte så lätt alltid.

  4. Naturligtvis är den inte mindre lyckad för DIG! Men för egen del hade det varit fint att få något att relatera till! Och ett par manliga BEN säger man ju aldrig nej til! =)

    Trolda – oftast med kjol!

  5. Bilder!!! Ta gärna på något som du kallade för pepparkakslott. *s* Jag köpte säkerhetsväst för pengarna jag fick av min mamma i julklapp.

  6. Längtan och hopp. De är ju inte så långt ifrån varandra. Ger man upp hoppet så slutar man kanske längta. Eller kanske inte ändå, men längtan måste ju bli oerhört smärtsam då.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.