Spelning i Stockholm på onsdag!

Jag vill passa på att bjuda in er alla till en ytterst intim liten tillställning på onsdag kväll. Lars Anders Johansson band spelar på Musikvalvet, ett oerhört trångt och gemytligt ställe i Gamla Stan i Stockholm. 
 

Detta blir den sista spelningen på obestämd tid eftersom jag ska opereras igen i mars, så jag hoppas att ni tar er dit och trängs med oss under det välvda taket! Spelningen är akustisk och för att göra alltsammans ännu gemytligare har sättningen kvällen till ära utökats till hela åtta personer. Vi får se om vi alla får plats på den minimala scenen.

För er som av någon outgrundlig anledning inte kan komma till Kåkbrinken 5 på onsdag (en smal tvärgata till Västerlånggatan) finns möjlighet att tillfredsställa sitt lystmäte efter Lars Anders Johansson Band genom att om och om igen titta på videon till Svärmorsdrömmen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=nosBsct-QJ0&eurl=

Väl mött på onsdag!

7 kommentarer

  1. Nu har jag sett och lyssnat till din svärmorsdröm! Kul – och härlig låt.
    När min dotters blivande man gjorde sitt kanske andra besök hos oss, fortfarande ganska blyg och nervös. När blev det sån där plötslig tystnad, sa vår då ca 12-årige son till oss föräldrar, högt och ljudligt: Nå, vad tycker ni – är han nån svärmorsdröm?

  2. Tyvärr kan jag inte komma, av den anledningen att jag bor för långt ifrån (40 mil). Jag får nöja mig med att lyssna på singeln, som kom med posten idag. Tack för snabb leverans!

  3. Tyvärr kan jag inte komma, av den anledningen att jag bor för långt ifrån (40 mil). Jag får nöja mig med att lyssna på singeln, som kom med posten idag. Tack för snabb leverans!

  4. Hoppas du godtar min anledning att utebli på spelningen: För mycket vatten emellan. 😉

    Men jag har lyssnat på låten nu. Gillar den.
    Jättekul att få höra.

  5. Skulle så gärna…. Lite väl många mil … Men idag bloggar jag om dig o din fina ”svärmorsdröm”. Gick rakt in i hjärteroten hos en gammal proggare.

  6. Ja, jag önskar jag befunne mig i Sthlm i kväll. Tyvärr gör jag inte det, därför får jag nöja dig med att önska dig lycka till med konserten och även med den kommande operationen!
    Mia

  7. Jag har lyssnat på låten och gillar den! Såg tyvärr datum för spelningen när den redan passerat. Hoppas att det gick bra, och att operationen i mars blir framgångsrik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.