Magdalena Ribbing.

Ibland är Magdalena Ribbing bara för underbar. Som dagens klockrena avslutning av hennes svar på den angelägna frågan om huruvida man får bära strumpor i sandaler eller inte:

"Sandaler med strumpor är som med alla bara fötter i läderskor en fråga om hygien. Fotsvett har sin begränsade charm. Man måste inte ha sandaler. Det är fortfarande frivilligt."

Word!

8 kommentarer

  1. jojo, men vilket luktar bäst? att komma hem till någon och ta av sig sina svettiga sneakers eller ta av sig sina sandaler? däremot har man inte strumpor i sandaler.

  2. Nä, man har inte strumpor i sandaler…
    Men ja, jag tycker faktiskt om att läsa Ribbings alla vett och etiketter, även om jag inte har mycket själv av ingendera….

  3. Äsch, tycker inte det spelar någon roll vilken åsikt man har om strumpor i sandaler, jag tycker bara om att njuta av Magdalena Ribbings underbara formuleringsförmåga…;o)
    Hej Lars förresten, det var längesedan, hoppas allt är bra?(bättre)?

  4. Huruvida sandaler ar frivilligt eller tanker jag inte tvista om, men om sandaler dog bade for Moses och Jesus, sa duger de for mig.

  5. Drottningen: så sant! Fast bar hud mot läder alstrar mer svett än om man har en strumpa emellan…
    Maria: Ingen vett och etikett överhuvudtaget? Går du ens att ha i möblerade rum?! =)
    Hannele: Bar hud mot läder alstrar svett. Basta!
    Maruschka: för att citera mäster Vreeswijk: För var dag blir det bättre men bra lär det aldrig bli.
    Johan: glöm inte bort Julius Caesar och Pontius Pilatus. tvivlar dock på att någon av dem hade strumpor i sina sandaler…

  6. För att följa upp det ”Drottningen” skrev i första kommentaren: Att komma hem till någon och gå barfota är heller inte så trevligt, tycker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.