Teveframträdanden och Myspace!

Jag tänkte passa på att göra er uppmärksamma på att Lars Anders Johansson band kommer att framträda i Kanal Lokal Stockholms program Roch’n’roll-TV på tisdag den 23 januari. Kanal Lokal Stockholm ingår i betalteveutbudet för dem av er som bor i Stockholmsområdet.

Dagen efter, alltså onsdagen den 24 januari, kommer jag och gitarristen Erik Andersson att medverka i TV4 Upplands morgonsändning, som jag tror också visas i Gävle-Dalaregionen.

Jag hoppas att ni alla också har noterat att Lars Anders Johansson numera också återfinns på Myspace. Adressen är: http://www.myspace.com/larsandersjohansson

Där kan ni bland annat lyssna på en liveinspelning av ”Bondens år” från releasefesten vi hade här i Uppsala i december.

10 kommentarer

  1. Kul att vara med i TV. Tyvärr har jag inte de kanalerna, men jag skall gå in och lyssna på dig på myspace. Var där häromdagen, men då hann jag inte med att lyssna ordentligt. Men det lät bra tyckte jag.

  2. Åh, vad roligt. Önskar att jag kunde kolla på det, synd bara att jag bor u Luleå så jag har varken tillgång till den ena elelr andra kanalen. Lycka till och ha en trevlig vecka

  3. Irriterar mig enormt att jag inte har bredband o kan lyssna på ljudupptagningar eller se videosnuttar här på bloggen!

  4. Jätteroligt att ha HÖRT dig.
    Myspace är fantastiskt!

    Nu skickar jag länken till mina franska musikintresserade vänner!

    Och du, det låter fint, jättefint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.