Det var på tiden Dulee!

I en intervju idag ber AIK:s mittfältare Dulee Johnson fansen om ursäkt för sina korkade medieutspel under vintern. Han skyller sitt beteende på kulturella skillnader. Vi är ändå glada över att Johnson är kvar, men beteendet har onekligen naggat hjälteglotian en aning och snarast återinrättat bilden av bråkmakaren Dulee Johnson, han som under tiden i Häcken körde rattfull och misshandlade sin flickvän. Artikeln andas dock optimism. Johnson ser fram emot den kommande säsongen:

– Vi spelar så bra just nu. Hela truppen är bra, det spelar ingen roll vem som spelar. Alla vet vad de ska göra. Jag blir överraskad om vi inte vinner i år.

Själv är han i sitt livs form, säger han, och han känner sig trygg och harmonisk för första gången på mycket länge. Vi får hoppas att det är slut med gnällandet i pressen nu och att Johnson får chansen att återupprätta sitt rykte som en av AIK:s duktigaste spelare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.