Till körsbär i likörs försvar (igen)!

För tre år sedan manade jag här på bloggen till ett upprop i en högst angelägen fråga, nämligen bevarandet av pralinen Körsbär i likör i Alladinaskarna. Körsbär i likör är aristokraten bland de annars tämligen bleka pralinerna i Marabous storsäljande chokladask. Den har dock under lång tid varit utsatt för hårda angrepp från den plebejiska Paradis-pöbeln (de som föredrar ljusa framför mörka praliner men som inte kan nöja sig med att de tilldelats en helt egen chokladask utan också vill genomföra total nivellering genom att också utmönstra de goda pralinerna ut Aladdinasken).

 

Nu blåser det åter snålt kring Körsbär i likör. Marabou har fallit till föga för trycket och ämnar låta den blinda massan rusa åstad och genom en omröstning fatta beslut i detta delikata ärende. Men är det  ens sannolikt att det finns en tillräckligt stor grupp därute med så pass förfinade smaklökar att det räcker till att rädda den utsatte aristokraten? När till och med företaget självt motarbetar den aktuella pralinen i sin reklamfilm (där de kretinistiska paradismänniskorna lämnar kvar just denna, i alla sofistikerade familjer mest åtrådda pralin, till sist)!

 

Likt Röda Nejlikan tänker jag kämpa för att rädda den siste ädlingen i asken. Låt inte de outvecklade smaklökarna vinna! Rösta på Körsbär i likör!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.