Ny hemsida

Välkommen till min nya hemsida. Som den frekvente besökaren redan noterat är det ett bra tag sedan min officiella hemsida uppdaterades. Det beror på att jag har haft fullt upp med produktionen av den nya skivan Budoarstämning och på att den nya hemsidan samtidigt vuxit fram bakom kulisserna.

Nu är den i alla fall äntligen här, med en massa nytt matnyttigt innehåll. Dessutom har jag passat på att flytta hit mitt bloggande från Slottet i saknadens dalar, för att underlätta för er besökare och för att hålla samman mitt webbimperium.

Några nyheter på den nya hemsidan:

  • Under fliken Ljud & bild samlas filmklipp på Youtube, pressbilder och konsertbilder, samt ljudspår från samtliga tre fullängdsalbum. Har du filmklipp eller bilder från konserter som du skulle vilja lägga upp här? Skicka ett mejl till: info@larsandersjohansson.se
  • Allt material från bloggen Slottet i saknadens dalar har flyttat hit till larsandersjohansson.se och jag kommer i framtiden att blogga här. Den gamla bloggen kommer att ligga kvar tills vidare, men den kommer inte att uppdateras.
  • Inom kort öppnar en webbshop där du kommer att kunna beställa tröjor, pins och annat roligt.
  • Kalendariet med kommande spelningar hittar du i högerkolumnen. Det ser glest ut just nu, men kommer att fyllas på inom kort.

Hoppas att ni kommer att känner er hemmastadda på den nya hemsidan. Skulle ni hitta buggar eller sakna några funktioner får ni gärna mejla och berätta på info@larsandersjohansson.se

Missa inte releasespelningen i Stockholm den 28/10!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.