I’ve got stripes.

Man måste verkligen tro på ett liv efter detta om man väljer att  ingå äktenskap med en livstidsdömd fånge som man kommit i kontakt med via brevväxling. Om fången ifråga är Helge Fossmo, känd som Knutbypastorn blir hypotesen än troligare. Varje gång det rapporteras om dylika händelser börjar jag fundera över vad som får kvinnor att attraheras av mördare och psykfall som Juha Valjakkala. Ännu mer besynnerligt är det med Helge Fossmo, han ser ju inte ens hård och farlig ut! Det verkar som att själva fängelsemiljön fungerar som något slags afrodisiakum för en viss typ av kvinnor.

Det verkar dock inte som att män lockas av fängslade kvinnor på samma sätt. eller så är det helt enkelt så att media väljer att inte rapportera om Annika östbergs enorma beundrarskara. Huruvida Paris Hiltons attraktionskraft ökar på grund av fängelsevistelsen är nog svårt att säga, summan av dreglande paparazzis i hennes släptåg kommer förmodligen att vara konstant. däremot kan man ifrågasätta vad Expressen emnade med sin löpsedel häromdagen med anledning av hotellarvtagerskans återförande till tukthuset:

"Stjärnan i tårar".

– vadå "stjärnan"?! För att vara en stjärna ska man väl ha presterat något, till exempel gjort musik (visst, visst, Hilton har släppt en platta men är det på den hennes kändisstatus vilar?), spelat fotboll eller tennis eller någonting annat som kräver talang. att födas rik gör en knappast till en stjärna. Rubriken säger mer om expressen än om den platinablonderade rattfylleristen.