Fotbollspremiär!

Ishockeyslutspel i all ära. Idag är ändå dagen som vi gått och väntat på hela vintern. Fotbollspremiären. Peppad så att jag höll på att sprängas vaknade jag en timma före väckarklockan och har sedan dess ägnat mig åt att duka upp en brakfrukost samtidigt som jag i högtalarna har varvat AIK-trubaduren med gammal jamaikansk ska.

Sista säsongen på Råsunda innebär givetvis att dagens säsongspremiär mot Mjällby AIF blir extra känslosam. Sista spelarbussmottagningen med mera. Genom 3712-kampanjen har AIK-alliansen emellertid visat att man planerar att göra mesta möjliga av den kommande säsongen och utfallet verkar hittills ha överträffat förväntningarna.

Galnast i sammanhanget är ryktena om att det hyrts in flygplan för att på sant kommunistmanér bomba bort eventuella regnmoln som skulle kunna hota premiären på Råsunda. Aftonbladet rankade häromdagen AIK.s fans som allsvenskans bästa. Jag är övertygad om att vi inte kommer att göra dem besvikna, vare sig idag eller under resten av säsongen. Nu kör vi!

 

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.