AIK ställer in flyget till Dnipropetrovsk

Idag klockan 10 släppte AIK biljetterna till det av klubben chartrade planet till bortamatchen i Dnipropetrovsk. Enda sättet att köpa biljetter är att ta sig till AIK-shopen i Råsunda, Solna. Klockan 15 på eftermiddagen låter AIK:s kansli meddela via hemsidan att flygresan blåsts av, på grund av för litet intresse.

Jag undrar, hur kan de rimligtvis veta hur stort eller litet intresset för biljetterna är, endast efter fem timmar? Förväntar de sig att människor skall hänga på låset i Solna klockan 10 en måndagsförmiddag? Det finns skäl att förmoda att personer som är beredda att lägga 4500 SEK på en flygbiljett har arbeten som de går till om dagarna som de inte kan gå ifrån närsomhelst, hursomhelst.

4500 är mycket pengar, men nog borde det gå att uppbåda 189 personer? Kunde man inte ha låtit det gå en dag åtminstone innan man avblåste det hela? Ibland undrar jag hur de tänker på AIK:s kansli.

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.