Where I hang my hat.

Jag har precis flyttat. För första gången på fyra år slipper jag somna in till bullret av en larmande Europaväg precis utanför fönstret. Jag slipper också att blicka ut över en grovsoptipp var gång jag vinklar upp persiennerna. Numera utgörs utsikten av lummiga träd och buskar, en lekplats och gräsmattor. Undrar hur detta på sikt kommer att påverka mitt själsliga välbefinnande.

4 kommentarer

  1. Du kommer att må gott av detta; grönska är skönt för känsliga ögon och träd ger extra själsstyrka och mer eller mindre bullerfritt:oj,oj, dina öron kommer att njuta på samma sätt som du själv….
    mvh
    Inkan nattuggla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.