Svärmorsdrömmen är här!

Nu kommer den äntligen, cd-singeln Svärmorsdrömmen! Den som var tänkt att släppas i början av hösten, men som sköts på obestämd framtid sedan en våldsam bilolycka som nästan ändade musikkarriären kom emellan.

Svärmor

Svärmorsdrömmen innehåller som sig bör två stycken spår, utöver titelspåret även den lugnare ”Våldsverkarvalsen”. Låtarna är tänkt att visa på både en viss kontinuitet och en musikalisk bredd.

Skivan kommer att släppas i december. Mer information om releasefest med mera kommer inom kort. 

Svärmorsdrömmen kostar 40 kr + porto och självklart går det bra att redan nu skicka beställningar via e-post: larsjohansson1981@hotmail.com

21 kommentarer

  1. Hittade din blogg för en stund sedan och började bläddra i gamla inlägg och läste ”Ölkulturens motsvarighet till McDonalds.”. Måste bara säga att att jag håller fullständigt med dig och önskar att det fanns större möjligheter att bojkotta den typen av ställen, men ibland har man ju inget val om man är törstig… Jag hoppas dock att du besökt 7:ans Ölhall i Göteborg – det är vad jag vet den enda kvarlevande svenska motsvarigheten till den brittiska puben, vilket är otroligt tragiskt! 🙁 Jag vet att det förr i tiden kunde finnas hundratals ölhallar i var och varannan småstad – varför har ingen sett till att de bevarats?! Snacka om kulturarv menar jag!

  2. Lovisa: Jo, visst är det en tragisk utveckling. Det värsta är att folk köper det där plastiga komnceptet och mer än gärna hinkar i sig bira på Bishops arms, O’Learys, The Dubliner och allt vad de heter!

    idamajaisabelle: Jaha, jaså?

  3. Läste ditt inlägg om olyckan. Kul att kunna snabbspola fram i tiden och se att du inte gick miste om din musikaliska förmåga. Lycka till med albumet!

  4. Thomas G: Om du med min ”musikaliska förmåga” menar förmågan att spela gitarr så är jag ledsen att behöva meddela att det kan jag inte. Jag är fortfarande orörlig i vänster axel och förlamad i vänster arm. På inspelningen sjunger jag bara, vi har en annan kille som spelar gitarr.

    Puman: Du behöver inte handla.

    Inkan: så trevligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.