Helgens begivenheter.

Helgens två Karlfeldtspelningar blev en sannskyldig succé. Särskilt lördagens framträdande på Nybrokajen 11 i samband med Karlfeldtsamfundets vintermöte blev riktigt, riktigt lyckat! Tacksammare publik får man leta efter. Som Karlfeldttolkare känns det naturligtvis extra värdefullt när ens tonsättningar och tolkningar tas väl emot av de verkliga kännarna.

Särskilt glädjande var det att Karlfeldts två döttrar som ännu är i livet (Karlfeldt själv gick ur tiden 1931), närvarade och uttryckte sin uppskattning. Ulla Karlfeldt sade rentav att hon var säker på att Erik Axel skulle ha uppskattat musiken! Ett finare omdöme kan man knappast få!

9 kommentarer

  1. Skitt också att Stockholm o Uppsala och såna ställen ska ligga så ocentralt till från Årjäng räknat. 🙂

    Det är den här typen av evenemang som får mig att ibland fundera på att lämna vischan.

    Grattis till framgången önskar jag Dig!

  2. Grattis! Jag hoppas ha tillfälle att vara åhörare vid annan spelning.
    Ska du inte göra en CD med Karlfeldtvisor?
    Jag ställer mig på önskelista!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.