Lars Anders Johansson sjunger Karlfeldt – två spelningar i Stockholm till helgen!

Jag tänkte ta tillfället i akt att bjuda in er alla till två spelningar med Lars Anders Johansson band nu till helgen. Vid sidan av mitt övriga musikskapande har jag sedan några år tillbaka ägnat mig åt att tonsätta dikter av Erik Axel Karlfeldt och det är detta material som kommer att framföras vid de två spelningarna i helgen.

Den första är på fredag eftermiddag på Maria Magdalena församlingshem på Söder i Stockholm, mellan Slussen och Mariatorget. Inträdet är gratis och fikat kostar 20 kr. Det hela börjar klockan 14 och avslutas någon gång runt halv fyra. Alla är naturligtvis hjärtligt välkomna!

På lördag eftermiddag spelar vi på Karlfeldtsamfundets vintermöte i Musikaliska Akademiens lokaler på Nybrokajen 11 i Stockholm. Utöver musiken kommer även att hållas föredrag av professor Eva-Britta Ståhl.

Karlfeldtsamfundets vintermöte är öppet för allmänheten och inträdet ligger på 80 kr. Det hela tar sin början klockan 13.

Väl mött till veckoslutet!

8 kommentarer

 1. Synd att Gbg är så långt från Uppsala, annars…

  Jag ska starta en ny blogglänk. Det skulle vara roligt om du fortfarande ville läsa och kommentera min blogg i fortsättningen. Om du vill ha den nya länken så skicka ett mail till annelabannela@yahoo.se.

 2. Men varför spelar du så långt borta.. Häruppe i Norrbotten behöver vi allt lite Karlfeldt, det var inte igår precis.
  Hoppas det blev knökfullt eller i alla fall många många som tog tillfället i akt..
  Må så gott Lars Anders Johansson:)

 3. Det är synd att man bor så långt bort.Det hade varit verkligt intressant att få höra er spela live.Har hört dig på nätet och tyckte om det jag hörde.
  Jag tycker att du skall ta kontakt med Ronny Eriksson i Piteå och be att få uppträda på hans ställe. ”Krokodil” heter det.Jag är ganska säker på att han skulle uppskatta din musik. Krokodil är ett skitmysigt ställe för folk som vill sitta och njuta till bra musik. Jag hade själv turen att få se och höra Totta Näslund och hans eminenta musiker just där kort innan han gick bort.
  Ha de bra
  Rolle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.