Allsvenskan 2007.

Nu närmar den sig med stormsteg: Allsvenskan 2007. Säsongsplåten har nyligen dumpit ned i brevlådan. Den är snygg, ett lagfotografi från way back when när idrottsmän var gentlemän och hade skruvade mustascher. Det var tider det.

Jag har dessvärre inte kunnat bevista någon av träningsmatcherna på Skytteholms IP och jag lär inte hinna med någon heller med tanke på förestående sjukhusvistelser och annat. Surt att bli snuvad på försäsongen men själva serien kan jag dock se fram emot med spänd förväntan.

Truppen ser bra ut, trots det bristande försvarsspelet i gårdagens träningsmatch mot Gefle IF. Konkurrenterna är svaga. Elfsborg eller vad de nu heter har vi sedan länge glömt bort. Det enda som känns riktigt oroande är de högt ställda förväntningarna. Å andra sidan, AIK ska spela under press, så har det alltid varit.

Ta mig med, till Norra stå…

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.