Byxorna gick att rädda!

Jag hade redan gett upp hoppet om kostymbyxorna som sprack på scenen under min releasespelning på Stampen för några veckor sedan, men gick ändå förbi skräddaren med dem, mest för att visa upp eländet. Döm då om min förvåning när jag idag fick ett SMS från densamme som meddelade att byxorna var lagade!

Den tredelade kostymen (för övrigt samma som jag har på bilderna på skivomslaget) som jag fruktat hade blivit tvådelad är åter komplett. Det var dessutom en himmelens tur eftersom just den modellen och färgen visade sig omöjlig att få tag på i hela världen – det var en begränsad kollektion från Fifth Avenue Shoe Repair. Stort tack till Martin på Mäster Arnes skrädderi för en storartad insats!

Kostymen – nu åter med byxor!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.