Budoarstämning äntligen på Spotify!

Så här i årets allra sista skälvande dagar har jag den stora glädjen att kunna meddela att nya skivan Budoarstämning äntligen kommit upp på Spotify. Nu kan alla ni som är för oföretagsamma för att orka köpa den fysiska skivan och rippa den helt enkelt logga in via den gröna ikonen och lyssna direkt.

Som skivomslagsfetischist och estetiknörd rekommenderar jag ändå den fysiska skivan eftersom denär så snygg, med Tobias Rengmans läckra fotografier, Mika Tahvanainens snygga teckningar och Patrik Muhrs proffsiga design. Men det är en annan historia. Den som inte fäster lika stor vikt vid materiella ting kan alltså lyssna till musiken i alla fall.

Men, inget gott som inte för något ont med sig. Distributionsbolaget har på något vis lyckats med konststycket att ladda upp fel ljudfil som första spår. Den som försöker lyssna till första låten ”Stora fiskar” kommer dessvärre tills vidare att få höra sista låten ”Jungfrufjärden”. Jag har uppmärksammat distributören på detta och hoppas att felet ska åtgärdas på kortare tid än vad det tog dem att få upp skivan på nätet… Den som absolut vill höra första spåret hänvisas tills vidare till den fysiska skivan som kan köpas i butik eller av mig.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.