Ingen chockhöjning av priserna

AIK kommer alltså inte att chockhöja biljettpriserna när vi nästa säsong flyttar från anrika Råsunda Fotbollsstadion till Friends arena i den nya Arenastaden. Glädjande besked för alla oss som inser att allsvenskan behöver sina hängivna supportrar för att leva vidare, behöver de unga och engagerade som inte har råd att betala hur mycket som helst för en biljett men som troget kommer match efter match och sjunger sig hesa av kärlek till sitt lag.

Vi var många som satte morgonkaffet i vrångstrupen den 10 juli i år när vi i inkorgen fann en enkät från AIK Fotboll som handlade om biljettpriserna på Friends arena. Prisexempleb i enkäten var i flera fall skrämmande höga och vi var många som såg för oss en framtid med halvtomma läktare i stil med vad ishockeyförbundet lyckades med genom prissättningen i samband med VM.

Oron visade sig vara obefogad. Nu lovar AIK:s VD att priserna för klackbiljetter kommer att ligga på samma nivå på den nya arenan som på Råsunda. Ingen fara på taket alltså. Nu återstår bara att vända den vikande publiktrenden. Är det inte märkligt att så få går på matcherna trots att det går så bra. Var är alla som gick för några år sedan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.