Vår bästa tid är nu!

Idag är det dags att sluta gräma sig över att omständigheterna tvingar undertecknad att avstå från att åka till Tyskland och bevista det sista världsmästerskap i fotboll som kommer att hållas på ett rimligt geografiskt avstånd inom minst tolv års tid. Förmodligen blir det längre.

Men av att deppa blir ingen glad, så idag ställer jag om och riktar in mig på den stundande tevefesten (jag trodde för övrigt aldrig att jag skulle kombinera orden ”teve” och ”fest” i samma mening… ). Låt oss heja fram Olof Mellberg och hans mannar framför storbildsskärmarna på de uteserveringar som betalat dyrt för att få sälja öl till alla oss som av någon anledning inte kommit iväg till vårt södra grannland.

Över Uppsala vilar en ljuvlig doft av syrén . Som Evert Taube skaldade:

Nu är sommaren här!

2 kommentarer

  1. Tack för din kommentar. Och jag tror inte du missar så mycket iom att resan till Tyskland inte blir av 😉 Din blogg är också snygg btw 🙂

  2. Väl bekomme. För undertecknad känns det faktiskt väldigt tungt att inte kunna närvara vid VM trots att det är så nära. Till Sydafrika 2010 känns det som ett ännu omöjligare projekt att ta sig. Men vem vet…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.