Stockholm Green Map

En karta med namnet Stockholm Green Map, har arbetats fram för att huvudstadens invånare och gäster lätt ska kunna hitta stadens ekologiska tillgångar. Hemsidan är en del i det internationella ekologiska nätverket Green Map System, som bildades i New York för 14 år sedan och som sedan dess spridit sig över världen till ett 50-tal länder och städer som London, Havanna och Barcelona.

På kartan över Stockholm ska man kunna hitta till ekobutiker, restauranger med ekologisk och närproducerad mat, ekologiskt och rättviseproducerade kläder och hantverksprodukter, miljövänliga hotell, tankstationer för miljöbilar etc. Kartan kommer också att guida till grönområden och natursköna rekreationsplatser.

Kartan kommer att finnas gratis att tillgå, både i pappersform och på nätet under sommaren 2006.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.