FOLKVETT FAQ

Vad är egentligen folkvett?

Efter mitt första inlägg om vett och etikett i kommentarsfält har jag fått många frågor om vad folkvett egentligen är för någonting. Jag har därför satt samman en FAQ för Folkvettsskolan, där jag försöker reda ut begreppen.

Sedan är jag naturligtvis nyfiken på vilka situationer där ni tycker att behovet av folkvett är mest akut?

Vilka ämnen bör jag ta mig an framöver i Folkvettsskolan, rulltrappor, bardiskar, biltvätten, teatern, fotbollsläktaren, flygplatsen, matbutiken? Var tenderar människor att bete sig mest tölpaktigt och således behöva en folkvettslektion?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.