Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig.

Så är jag äntligen hemma och pustar ut några dagar efter en hektisk och händelserik vecka, som tagit mig från Roslagen till det norska högfjället, via Värmland ner till Göteborg och så åter till Uppsala. Spelandet i Norge gick kanon och gav helt klart mersmak, vi får se om det blir fler fjällresor för trubaduren framöver!

När jag tidigare skrev att  Malmö stadion kanske var Sveriges fulaste fotbollsarena hade jag glömt bort Gamla Ullevi IP. Det är skamligt att inget av lagen i Sveriges näst största stad lockar fler supportrar så att det vore motiverat att spela matcherna på Nya Ullevi. Gamla Ullevi har i och för sig det företrädet gentemot både Nya Ullevi och Malmö stadion att man slipper de ändlösa vidderna av löparbanor och dylikt mellan sig själv och planen. Gnaget plockade i alla fall en pinne borta mot IFK och det får man väl se som positivt i dagsläget.

Så skönt det ska bli att krypa ner i den egna sängen när det väl blir dags.

6 kommentarer

  1. Håller med om Malmö Stadion. G:a Ullevi är en skitarena och vi som var med då Blåvitt drog 24000 i snitt när de återkom till allsvenskan inför säsongen 1977 suckar när det inte ens är slutsålt mot AIK. Medgångssupportrar genererar pengar de också, men inte är de något att ha när det stormar.

    Jag är mest sur på bengal-idioten. Nej, förresten: de missade målchanserna. Blåvitt borde vunnit. Själv var jag i den märkliga sitsen att jag jobbade på HBK-Gefle samtidigt som mitt favoritlag spelade hemma på Ullevi. Men det blir så ibland.

  2. Fotboll är hemskt ointressant så jag förstår det verkligen. Och jag tycker var och varannan här i gbg är helt fotbollsgalna! helt sjukt!

  3. Peter Käck: Jag håller inte med om att blåvitt borde ha vunnit, gnaget hade press under första femton, och större delen av andra.

    Sonja: besynnerligt att alla tre göteborgslagen har ett så lågt publiksnitt. Jag antar att det handlar om samma förhållande som med hammarby: jättemånga som påstår sig vara intresserade men inga som går på matcherna. mycket snack och lite verkstad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.