Go west!

Nu packar trubaduren kappsäcken och drar till fjälls för att bibringa vårt västra grannfolk lite finkultur. Återvänder med lungorna fulla av fjälluft och hurtig intonation i uttalet. Finns tillgång till dator så kanske det kommer någon rapport under vägen, i annat fall syns vi här igen i början av nästa vecka!

6 kommentarer

 1. Gå på tur du bara och har det trevligt!

  Jag såg att du kommenterat min Markooliotjuvlyssning. Ja, någon tjyvade den från min blogg, tror jag. Men jag garanterar att Markoolio finns, lika säkert som jag själv.

 2. frktjatlund: Jag har faktiskt sett Markoolio i levande livet, på Allsång på Skensen, då innan en viss hr Lundin skjutit skeppet i sank. Jag stod tyvärr inte tillräckligt nära för att se om det verkligen var Markoolio, det kan ha varit en atrapp.

  Inkan: Tack så mycket! Vi åkte tyvärr inte över Jämtland utan över Värmland, vackert där även.

  En liten tant: Akurrat!

  Eric Length: Dessvärre hade jag ju inte det, knatade på fjället i sneakers. Nåväl, är huvudet dumt får kroppen (eller plånboken) lida…

  Ellinår: Tack för informationen. Då kanske man ska packa ner lammullströjan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.