Min sångbok ute nu

Den 9 oktober släpper Bokförlaget Augusti en sångbok, Sånger, med noter och texter till drygt sjuttio av mina sånger, från mer än två decennier av visdiktande. Från första singeln ”Svärmorsdrömmen” och debutalbumet ”Vingklippt” till de senaste årens tonsättningar av svenska diktare som Heidenstam, Karlfeldt och Fröding.

Så här skriver förlaget:

2018 släppte Bokförlaget Augusti Lars Anders Johanssons kritikerrosade sonettsamling Sonetter. I oktober 2019 följer vi upp den utgivningen med boken Sånger. I Sånger är det trubaduren, inte diktaren, Lars Anders Johansson som samlat sin fullständiga produktion av visor från ett trubadurskap som spänner över dryga två decennier. Här blandar Lars Anders Johansson sånger om kärlek, fotboll med texter av Heidenstam och Karlfeldt.

Bokens ges ut i helklot och de trehundra sidorna rymmer notbild och texter. Den kan beställas direkt från förlaget eller genom bokhandelns olika kanaler.

Läs mer här.