Stora och små sandlådor…

Ibland känns det nästan som att media och gemene man (gemena män?) förvntar sig att kändisar på något sätt skall vara moraliskt högre stående än alla ossa andra, att de ska vara befriade från alla de små och futtiga känslor som anfäktar oss i våra gråa och vardagliga små liv, långt borta från Hollywood eller de stora scenerna.

Därför är det lite befriande att läsa om när någon av dessa ouppnåeliga storheter bekänner dessa låga och futtiga känslor, liksom visar lite mänsklighet och kommer ner på samma futtiga nivå som ossa andra. Nu erkänner John Travolta att han stundtals känner avundsjuka mot sina kollegor.

Man kan förvisso ifrågasätta vad det finns för nyhetsvärde i en sådan bekännelse, men något trivsamt finns det ändå över den. Främst är det Tom Hanks Travolta är avundsjuk på. Han menar att hans största missar under karriären har varit att säga nej till filmroller, som senare blivit framgångar för Tom Hanks.

– Jag skulle inte vilja byta min karriär mot någon annans än Tom Hanks, bekänner John Travolta för World Entertainment News Network.

John Travolta erbjöds bland annat de roller som Hanks kom att spela i "Forrets Gump" och "Den gröna milen".

Nu rör jag mig kanske inte riktigt på samma nivå och i samma kretsar som John Travolta men jag måste ändå tillstå att mina egna erfarenheter av artistvärlden snarast har givit vid handen att den är ännu mer präglad av småskuren avundsjuka och missunnsahet än den gemena vardagen bland kreti och pleti är, alltså rakt motsatt det förhållande som framställs i medierna. Fan tro't.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.