Stackars bajen.

Inte nog med att de förlorar mot Gefle IF, de kan inte ens hålla sig i skinnet på sitt eget stamställe. Bajensupportrarnas namnkunnigaste vattenhål Kvarnen har i dag förlorat sitt utskänkningstillstånd. Orsaken är, föga förvånande, överservering och stökig ordning. Tur för bajarna att ölhaken ligger vägg i vägg på söderkullen, så de slipper att söka sig särskilt långt när de ska dränka sina sorger.

5 kommentarer

  1. You my friend are an idiot.Fattar inte du att den har handlar inte om ett fotbolls lag eller bajen supporters.Det handlar om ett hel stadsdel som komma att vara påverkad pga denna dum beslut.Kvarnen lever vidare.

  2. Det är så typiskt att ställen som kvarnen råkar ut för detta. Stureplan, som är fullt av kokain, korruption och våld (för att nämna några saker) får fortsätta utan en varning ens. Mutor samt tjänster och gentjänster styr där. Jag har aldrig tyckt att det är värre på kvarnen än någon annanstans i Stockholm.
    Polisen kanske borde kolla efter pengar som byter ägare mellan tjänstemän och krögare på stureplan istället.

  3. Syna vilken bransch som helst så kommer det sluta med att vi står nakna inom ett halvår… Svarta pengar är inte ett krogrelaterat problem utan ett samhällsproblem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.