Av två onda ting…

Imorgon är det FA-cupfinal. Sällan har väl uttrycket "Pest eller kolera" kommit så väl till pass som inför morgondagen då Chelsea möter Manchester United. Motviljan mot United har visserligen hamnat något i bakgrunden sedan penningstinna Chelsea dominerat inom brittisk fotboll de senate åren.

Motviljan kommer dock snart tillbaka när man än en gång tvingas beskåda köttbullen Rooney eller närbilder på Sir Alex Fergussons blodsprängda näsa. Att karlen ännu lever är ett under. hur länge José Mourinho lever om hans blåklädda mannar förlorar morgondagens match återstår att se. Hans uppdragsgivare är nog inte helt nöjd sedan laget åkte ur Champions League mot Liverpool häromveckan…

2 kommentarer

  1. Instämmer. Blotta åsynen av Wayne Rooney gör mig grinig. United har inte mindre än tre fullständigt avskyvärda spelare; nämnde Rooney, Cristiano ”gångjärnsknän” Ronaldo (men han är ju så söt gubevars så alla flickor som inte kan nåt om sport gillar honom vilket är ytterligare en anledning till avsky) och benknäckaren Scholes – ett kräk kort och gott. Fast beträffande Scholes måste jag ändå motvilligt beundra hans inställning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.