AIK förtydligar om prisnivåer

Alla vi som upprörts och oroats över de framtida prisnivåerna på Friends Arena kan andas ut, åtminstone tillfälligt. I ett färskt pressmeddelande förtydligar AIK hur enkäten som skickades ut i morse skall tolkas.

Tack för klargörandet!

Prisundersökning AIK – förtydligande

Under måndagen och tisdagen skickas en enkät ut till ett stort antal supportrar och sponsorer. Engagemanget är stort och en hel del frågor har väckts. Framförallt har det varit nivåerna på årskort som många haft frågor kring. En del som besvarat enkäten har bara kunnat välja mellan höga prisalternativ från t ex 2 700 kr och uppåt.

– Jag förstår absolut att man blir orolig om man bara sett de svarsalternativen, säger Gabriella Blombäck, kommunikationschef på AIK Fotboll.

– När vi gör en undersökning som denna frågar vi om prisnivåer i ett brett spann, inte bara de priser vi tror på, vi måste ge respondenten möjlighet att svara annorlunda än vi förväntar oss. Varje respondent får svara på ett urval av alla de olika alternativ som finns, vilket kan föranleda en del att tro att spannet ligger på en högre nivå än det i själva verket gör.

– När det gäller årskort är lägsta nivån i spannet 1 500 kr precis som det är idag (1 090 kr kostar halvårskortet). Om man tycker att 1 500 kr är en bra nivå, men inte får det svarsalternativet i enkäten bör man välja svarsalternativet ”Inget av dessa alternativ” som ligger till höger på sidan. På så sätt får vi viktig information om vad ni tycker om prisnivåerna, säger Gabriella.

– Inga beslut är fattade än när det gäller priser, vi vill att alla våra supportrar skall känna sig välkomna på Friends Arena. Nästa år skall ingen kunna säga att det blivit för dyrt att gå och se AIK, det är därför vi ber om era åsikter. Ni är välkomna att ringa eller mejla mig om ni har ytterligare frågor eller om något är oklart: gabriella.blomback@aik.se, 0703-564 681.

Text: AIK Fotboll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.