And we’re running down the backstreets oi, oi, oi!

Nu sticker jag iväg ett par dagar på rockfestival utanför Örebro. Bland annat har jag tänkt se de gamla brittiska punkhjältarna Cockney Rejects (som jag faktiskt sett i England 2001) och de tillika brittiska skalegenderna i Bad Manners, som jag aldrig sett live förut. Ha det bra så länge så syns vi på söndag!

6 kommentarer

 1. Ha det bäst nu. Måste jag skämmas om jag aldrig hört talas om det förstnämda bandet. Bad manners kan jag ståta med att jag känner igen namnet;);)

 2. Alla har vi vårt… jag tror nog jag håller mig till golf så får du hålla dig till brittiska punkhjältarna. Hoppas du njuter lika mycket som jag gjort. Men å andra sidan kanske du skulle prova golf så kan jag lyssna på punk???

 3. Missa inte P-nissarna, asta kask å club killers
  have fun du får en vers för du har bra musik smak

  Twisted Faith of Woody

  While other people kisses and talk
  Woody sits alone and shiver in the dark
  He imagine himself as an abused tool
  But his friends just tells him he’s a miserable fool

  Lonley and lost he hides in his room
  Afraid to face the axe of doom
  An axe that had fallen long before
  When he was heartbroken by the one he adorded

  Woody wants to slit his throat with a knife
  Because he thinks he’s not worthy of this life
  But instead he reaches for the shadows were he belong
  And wonder: “Why did she have to do me so wrong?”

  He despise her heart and soul
  And hates that he as been used as a tool
  A tool she uses in her disturbing games
  Just so she can walk over her victims remains

  All this contempt that makes Woody tormented
  Is the reason for the suicide machine he invented
  Because unhappy people only mean trouble
  And he’s to weak to once again be torned to rubble

  One thing Woody do not know
  A thing that will make him low
  Because the most cruelsome faith
  Is to be burried with hate

  Ispirerad av Tim Burtons Vincent

 4. hej igen…förstår att du är bortrest och vill därför förtydliga att det jag menade med ”kolla in min blogg” var det inlägg där jag hade gjort en lista över litteratur som betytt myckety för mig, och ”skickat vidare” den önskan till dig; att du skulle göra ett inlägg kring ditt livs litteratur…som den ser ut för tillfället…om du ville…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.