Dust to dust.

Allt når slutligen sin ände, och cirklar sluts i universums oändliga kretslopp. När jag återvände till min boning om eftermiddagen hade mina förutsägelser från förmiddagen slagit in som förmodat, dock något snabbare än väntat.

Pepparkakshuset ligger i slutgiltigt i spillror. Jag prisar min lyckliga stjärna att vi hann föreviga bygget, men förbannar de makter som styrde så att det inte skedde med min egen kamera.

5 kommentarer

  1. Ja, eftersom du nu vägrar KÖPA ett nytt,och att det tydligen är HELT ouppbyggbart igen, så är det väl bara till att börja smaska så smått….

    Trolda – bon apetit !

  2. När jag bodde i Malaysia gjorde jag efter ett par års suktande efter de svenska jultraditionerna ett pepparkakshus. Det höll dock bara några timmar. Enda sättet att rädda det hade varit att ha det i sovrummet, där vi hade luftkonditionering. Men hur kul är det att ha ett glöggparty i sovrummet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.