Grymt pinsam premiär Gnaget.

När undertecknad för en gångs skull faktiskt kände sig uppfylld av gott självförtroende inför en allsvensk premiärmatch kom naturligtvis förväntningarna helt på skam. Utan att underskatta Kalmar var jag övertygad om att ett AIK i ännu bättre form än förra säsongen skulle vinna matchen och det med 2-1, allra helst som vi knappt förlorade en enda hemmamatch förra året.

Matchbilden blev dock en helt annan än den jag föreställt mig. Kalmar med sitt täta försvarsspel och brasilianska anfallsduo fullständigt utklassade Gnaget som ägnade sig åt att slå förvirrade långbollar ut i landet Ingenstans istället för att börja spela passningsspel. En usel insats i premiärmatchen och nu börjar den där gnagande oron infinna sig som annars brukar vara legio innan allsvenskans första match.

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.