Brittisk dominans i kvartsfinalerna.

Det var naturligtvis för bra för att vara sant. De lovande resultaten från första mötet i kvartsfinalerna i Champions league stod sig inte. Man Utd förnedrade Roma med 7-1 (sju ett!!!) på Old Trafford och Chelsea körde över Valencia, dock inte med lika övertygande siffror… Vi får se, ikväll blir troligtvis ett tredje engelskt lag klart för semifinal när Liverpool möter Einhofen.

En kommentar

  1. Återstår att se om PSV blir lika utklassade som Roma, men det vore väl för mycket begärt. Men att poolpojkarna vinner känns så säkert att jag nog kollar Milan-matchen istället för att få lite spänning i onsdagstristessen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.